Miljø

Clarins_280x191.jpg

Clarins velger Antalis resirkulert papir for ‘ansvarlig skjønnhet’

Antalis, den ledende europeiske distibutøren av papir og løsninger for visuell kommunikasjon, deler de samme verdier som Clarins når det gjelder å beskytte og respektere planeten. Derfor er det helt naturlig at Clarins nok en gang har valgt Antalis papir til sin pressemappe for deres nye versjon av intensiv anti-aldrings behandling, Double Serum, som ble lansert denne sommeren.Pressemappen ble designet på Cocoon Silk, et bestrøket resirkulert papir, som er FSC®-sertifisert og produsert av 100% resirkulerte fibre. I tillegg til å være miljøvennlig, garanterer Cocoon Silk’s meget jevne overflate og unike hvithet et eksepsjonelt resultat. Denne perfekte kombinasjonen av miljøvennlighet og kvalitet er det som appellerte Clarins.                                                     

Luisa Réhault, leder for produksjon i Clarins designavdeling, forklarer: “Bedrifts- og samfunnsansvar" er en del av Clarins’ DNA og derfor velger vi alltid Antalis’ resirkulert papir som har en sterk miljøprofil uten å gå på kompromiss med kvaliteten, noe som er veldig viktig for oss”. Hun konkluderer: “Vi har valgt Cocoon Silk resirkulert papir på grunn av dens naturlige resultat noe som representerer Clarins’ autentiske ånd” perfekt.

Gjennom sitt valg av papir, understreker Clarins tanken med ‘ansvarlig skjønnhet’, som er essensielt for merkevaren. For eksempel viser selskapets slagord, “Do more, do better and enjoy doing so”, at Clarins er dedikert til å lage effektive produkter ved å bruke de beste komponentene, samtidig som de beskytter planetens ressurser.

Miljøvennlighet er også sentralt i Antalis sin forretningsmodell, noe som gjør de til en ideell forretningspartner til det franske skjønnhetsmerket. Stéphane Courtot, Administrerende direktør i Antalis Frankrike og direktør i Antalis Western Europe kommenterer: “Vi er glade for å samarbeide med Clarins da vi deler de samme strenge kravene til kvalitet såvel som ønske om å være innovativ på en ansvarlig måte.

Som bevis på dette, blant mange miljøvennlige initiativ, har Antalis utviklet Green Star System som inneholder informasjon om opprinnelsen til fibrene og produksjonsprosessen ved å tildele hver papirkvalitet mellom 0 og 5 stjerner, avhengig av ulike miljøfaktorer (Cocoon Silk oppnådde topp resultat med 5 stjerner i denne klassifiseringen). Dette systemet tillater at Antalis sine kunder enkelt kan innlemme papirbruk i deres CSR policy samtidig som dette er innenfor deres budsjettbegrensninger.

For mer informasjon on Antalis sin forpliktelse til CSR, besøk www.antalis.com

Clarins