Miljø

testimonials-259x194.png

Kundereferanser 

Se sluttbrukernes referanser om deres CSR (Corporate and Social Responsibility) strategi og miljøvennlige papirvalg.

 

 

 

 •  

  WWF Sverige permierer "Ett vildare liv", Årets Pandabok 2018, trykket på Cocoon 100% resirkulert papir distribuert av Antalis: Antalis har fra starten vært en kreativ partner til "Ett vildare liv". Denne storslagne presentasjonen av moder natur gjorde det mulig for boken å vinne prisen Årets Pandabok 2018. Med denne spesielle prisen som deles ut årlig av World Wildlife Fund i Sverige, ønsker man å prise og belønne de som på best mulig måte har portrettert vår natur samt gi erkjennelse til de personer som på en signifikant personlig måte har bidratt til bevaring av vår natur.

  Les mer
 •  

  Antalis har alltid delt de samme verdiene som Clarins når det gjelder å beskytte og respektere planeten. Derfor er det naturlig at Clarins nok en gang har valgt Antalis sitt papir, Cocoon, til sin pressemappe for deres nye versjon av anti-aldrings behandlingen, Double Serum, som ble lansert sist sommer.

  Les mer
 •  

  Danone har valgt Antalis resirkulert papir som sitt referansedokument.
  “Cocoon Silk resirkulert papir tilfredsstiller både våre estetiske krav og miljøkrav. Papiret har en utmerket trykkvalitet samtidig som det har en meget lav miljøpåvirkning." 

  Dominique Duby, Danone's IFRS Director of standards.

  Les mer
 •  

  “Vi verdsetter høyt alle naturressurser inkludert papir: Bruken av papir er alltid gjennomtenkt for å minimere faren for å ha trykket noe forgjeves. Vi fortsetter med å donere brukt papir til resirkulering.”

  Luulea Lääne, Kommunikasjonsdirektør  i Tallink i Estland.

  Les mer