Miljø

Environment_procurement_policy_ContentPage_259x194.jpg

Infosenter  Miljø

Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift i 2011. Men det kan alltid bli bedre, så miljøaspektene har alltid høyeste prioritet, både for driften av vår virksomhet og når vi velger nye produkter til vårt sortiment. Vi legger stor vekt på å gi god miljøinformasjon om våre produkter og har en miljøekspert som kan gi deg gode råd ved miljøspørsmål. Dessuten finnes vårt unike system for klimakompensasjon, for deg som vil gjøre noe ekstra for en bedre klode og et bedre klima.

 

Helge73x91.jpg

Miljøekspertise
Spørsmålene rundt papir og miljø er mange og begrepsforvirringen innen dette området er ofte stor. Når din vanlige kontaktperson ikke kan gi deg svarene innen denne genren, får du hjelp av vår miljøekspert, Helge Rosbach. Han kan svare på alle spørsmål vedrørende miljømerkinger, karbondioksidutslipp og vårt system for klimakompensering. Benytt gjerne Helge som sparringspartner innen miljøspørsmål generelt eller for å ta frem spesielle miljøopplysninger om våre produkter og leverandører. Helge Rosbach, tlf: 90536130.

online_partner_SubHome_73x73.jpg

Miljøfakta produkter
De viktigste miljøopplysningene finner du i vår Prisliste, men den fullstendige oversikten finner du her på hjemmesiden. I produktkatalogen på hjemmesiden, klikker du på "Detaljer" etter at du har funnet artikkelen - så får du opp all informasjon om denne artikkelen. For mange av våre papir- og kartongkvaliteter finnes det dessuten detaljert miljøvaredeklarasjoner fra produsentene. PaperProfile er et eksempel på en slik deklarasjon som mange papirfabrikker bruker. Du finner miljøvaredeklarasjonen ved å trykke på fliken "Teknisk informasjon".

Environment_green_selection_SubHome_73x73.jpg

Vi hjelper deg med å klimakompensere dine papirinnkjøp.

Les mer