Miljø

Green-toolbox-259x194.jpg

Green Tool Box

Mange tror ikke at papir er miljøvennlig. "Det bidrar til avskoging", "Vi må unngå trykking for enhver pris", "Vi må slutte å produsere alle våre trykte kataloger", "Vi må bruke web for å fylle ut våre administrative skjemaer", "Firmaer med nullpapir-policy er mer miljøvennlige". Vi ser ofte e-postsignaturer med budskapet om at man ikke skal skrive ut informasjonen for å redusere papirforbruket. Firmaer, våre kunder, tror ate de handler ansvarsfullt ved å spare papir. Dette er mye på grunn av at de har et feilaktig bilde av papir og papirets miljøpåvirkninger.

Vi har besluttet oss for å gjøre noe med det og vi trenger din hjelp slik at vi sammen kan bekjempe disse misoppfatninger.

Som støtte har vi tatt fram et kommunikasjonsverktøy der vi presenterer argumenter og fakta som støtter vår bransje og viser at vi arbeider miljøbevisst. Verktøyet er nøytralt og henviser til en video som påviser de miljøfordelene som papir gir. Hvis hver og en av oss jevnlig viser dette for våre kunder kan vi nå ut bredt og spre informasjonen. Nedenfor finner du de ulike verktøy og informasjon om hvordan du kan bruke disse.

 
La oss samarbeide for å avlive myten om papir.

 • Green Star System video

  Har du gått deg vill i jungelen blant alle miljømerkinger? Se vår video så hjelper vi deg med å forstå hvorfor Green Star System er enkel å bruke. Du kan også laste ned Green Star System logoer og denne videoen for å bruke det på din hjemmesiden.   

 • Vis videoen for dine kunder   

 • Bruk gjerne denne i din e-postsignatur

  green-signature.png

   

  INSTRUKSJON FOR NEDLASTNING OG BRUK

  1- Lagre bildet lokalt på din PC (høyreklikk og lagre som).

  2- Legg inn bildet i din e-postsignatur.

  3- Legg inn en link i bildet til videoen ovenfor som du tidligere har publisert på din hjemmeside, alternativt link til vår side.