Antalis kundeservice er åpent mandag - fredag kl 08.00 - 16.00. Vi jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19.

green-star-259x162.jpg

Antalis Green Star System™

Et brukervennlig rangeringssystem

Antalis Green Star System™ er basert på et globalt anerkjent referansepunktsytem for a rangere tjenester og produkter. Systemet kombinerer informasjon om fibrene og produksjonsprosessen, noe som utgjør den viktigste miljøpåvirkningen i papirets livssyklus. Systemet gir papir rangering i form av stjerner fra null til fem basert på miljømessige kriterier.

 

Fibrenes opprinnelse
For at papir skal anses som miljøvennlig må trefibrene enten være FSC® eller PEFC™ sertifiserte, eller minst 50 % returfiber med de gjenstående nyfibrene i likhet med FSC eller PEFC standard.

Produksjonsprosess
For at et produkt skal defineres som miljøvennlig, bør fabrikken som produserer papiret være sertifisert i henhold til ISO 14001 og ha en miljømerking med livssyklusperspektiv.


 

Ønsker du å vite mer, kan du laste ned White Paper her.

Les vår Grønne brosjyre der vi forteller mer om Green Connection og presenterer vårt miljøvennlige sortiment. Vi har listet alle våre produkter som er merket med tre til fem stjerner.

 

GSS-Schema-NO.jpg

 

paperman