Miljø

Green_connection_259x194.jpg

Antalis Green Connection og Green Star System™

Som ledende internasjonal leverandør av media for kommunikasjon, er vi i Antalis overbevist om at vår utvikling må ta hensyn til økonomiske, sosiale og miljømessige faktorer. Derfor implementerer vi initiativ innen CSR (Corporate Social Responsibility) som harmoniserer med morselskapet Sequanas globale strategi bygget på fire grunnstener; Styring, Mennesker, Naturresurser og Produkttilbud.

For å sikre at et konsekvent budskap støtter våre ulike aktiviteter og for å formedle en global miljøvennlig strategi lanserer vi en grønn firmaprofil som kalles "Antalis Green Connection". Det grønne merket skal fungere som et merke som kjennes igjen i all vår kommunikasjon om miljøvennlige produkter eller initiativ og som tydliggjør at kommunikasjonen kommer fra Antalis.

Nedenfor ser du et antall forpliktelser som bærer Antalis grønne merke og som støtter vårt mål til å lede veien til et ansvarsfullt miljøarbeide.™

 • Antalis Green star system™

  Antalis Green Star System™ er basert på et globalt anerkjent referansepunktsystem for å rangere tjenester og produkter. Systemet kombinerer informasjon om fibrene og produksjonsprosessen, noe som utgjør den største miljøpåvirkningen i papirets livssyklus. Systemet gir papir en rangering av stjerner fra null til fem basert på miljømessige kriterier. Les mer om Antalis Green Star System™ her.

 • Sikkerhetsstille ansvarsfulle innkjøp av produkter

  Antalis har strenge regler til leverandører om sosialt og miljømessig ansvarlighet som må oppfylles, i tillegg til deres strategi, servicenivå og produktkvalitet. Reglene dekker også de viktigste spørsmål som barne- og tvangsarbeide, diskriminering, arbeidstid, lønn, respekt og verdighet, etiske spørsmål, helse og sikkerhet.

 • Støtte våre kunder i sine forpliktelser

  Antalis tilbyr et antall tjenester (rådgivning, kurs, seminarer) og verktøy (klimakompensasjon, brosjyrer) for å hjelpe kunder til å förstå de ulike miljøsertifiseringene og -merkingene, samt å forklare den miljømessige påvirkningen av ulike papir.

 • Verktøy 

  Klimakalkulator: Her kan du se hva det koster å klimakompensere dine ordre. Du kan også se CO₂ utslipp fra produksjon, kjøpt elektrisitet og transport til vårt lager.

 • FSC®  og PEFC™ sertifisering

  Vi fokuserer på å ha produkter med gode miljøegenskaper i vårt sortiment, og vi arbeider aktivt med våre leverandører for å se på miljøpåvirkningen i hele leverandørkjeden. Antalis er den første grossisten med gruppesertifikat av FSC® og PEFC for å sikre sporbarhet og gjennomsiktighet i hele leverandørkjeden. Revisjoner gjøres innen logistikk, informasjonssystemer, markedsførings- og salgsprosesser. Alle sertifiserte Antalis selskaper har samme krav til miljøarbeide.

  I dag deltar 36 Antalis selskaper rundt om i verden i gruppesertifiseringen.