Infosenter Print

Logo_D2B_259x194.jpg

Digital  2 Business

Digitaltrykk har revolusjonert den grafiske bransjen. Derfor har vi i Antalis startet d2b "Digital to Business" for å samle kunnskap om utviklingen og for å finne forretningsnmuligheter og øke lønnsomheten til våre kunder.

Vi har samlet et nettverk av digitale trykkere, kommunikasjonsbyråer, reklamebyråer, forlag, papirprodusenter, produsenter av digitale maskiner, sluttkunder og copyshops for å for å dele kunnskap og erfaring med hverandre

Du finner mangfoldet i vårt digitale sortiment: bestrøket, ubestrøket, designpapir og spesialiteter. Alle er spesielt tilpasset for å brukes i digitale maskiner.

swatchbook_200x113.jpg

Prøvebok  D2B

Vi har samlet alle papirkvaliteter og materiell for digitaltrykk i våre prøvebøker d2b - Digital 2 Business. Her kan du finne mangfoldet i vårt digitale sortiment: bestrøket, ubestrøket, designpapir og spesialiteter. Alle er spesielt tilpasset til digitale maskiner.

Prøvebøkene finnes i fem versjoner oppdelt etter maskintype: En generell for tørrtonermaskiner, en for HP Indigo, en for Ricoh, en for Kodak Nexpress og en for Konica Minolta. Prøvebøkene inneholder produktinformasjon og prøver.

Bestill en prøvebok her, oppgi hvilken prøvebok du ønsker (Tørrtonermaskiner, HP Indigo, Ricoh, Kodak Nexpress, Konica Minolta).