Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Jeg jobber i et trykkeri

Antalis forretningsområde Print dekker alt til grafisk produksjon i offset og digitaltrykk. Fra hverdagslig offsetpapir til kartong, konvolutter og ekslusivt designpapir. Fra selvklebende og selvkopierende papir til syntetiske papir og annet materiale som skal tåle regn og rusk. Alt fra blanketter og designprogram til brosjyrer, bøker, tidskrifter, DM, invitasjoner og kjærlighetsbrev.

I sortimentet finnes en rekke kjente varemerker som Galerie Art, Invercote, Scandia 2000, Cocoon, Colorit og Conqueror. Dessuten inngår et omfattende sortiment av forbrukningsartikler til den grafiske industrien. For eksempel trykkfarge og gummiduker samt alt til rengjøring, emballering og transport.

Alle som på en eller annen måte deltar i papirvalget, kan gjerne få kurs og personlig rådgivning av oss.

 

Scandia 2000

Ubestrøket og elsket klassiker fra Lessebo Bruk i Småland.

Scandia2000.png

Scandia 2000 er et premium ubestrøket papir med mye papirfølelse og miljøegenskaper som er vanskelig å slå.

Les mer

MetsäBoard 

Markedsledende kartong for alle merkevarer og emballasjebehov

metsaboard_119x89.jpg

En lettvektkartong utviklet for å gi en bedre, sikrere og mer bærekraftig løsning. De helt nye fibrene som MetsäBoard bruker, er en fornybar ressurs, sporbar til opprinnelsen av bærekraftige skoger fra nord.

Les mer

Designpapir 

Vårt omfattende sortiment av designpapir hjelper dine trykksaker til å skille seg ut i mengden.

Keaykolour_119x89.png

Velkjente varemerker som Conqueror, Curious Collection, Rives og Keaykolour gir følelse og farge til trykksakene.

Les mer

Xerox® Premium Digital Carbonless

Et bredt sortiment, 100 % garantert for digitale printere.

digtal-carbonless-140x119.jpg

Selvkopierende papir for å lage egne blanketter. Velg mellom enkle ark eller forhåndssorterte sett.

Les mer
d-scoop_2015_289x158.jpg

d-scoop (Digital Solutions Cooperative)

D-scoop EMEA4 konferansen "The Dscoop Open" - 3. til 5. juni 2015 i Dublin, Irland.

Antalis støtter arrangementet som platinum sponsor for fjerde året på rad. Som et ytterligere skritt i vårt engasjement i digitaltrykkindustrien, støtter Antalis DSCOOP EMEA. Digital Solutions Cooperative samler firmaer som bruker HP Graphic Art utstyr og løsninger. 

I et unikt samarbeid med Mohawk og Antalis sitt søsterselskap ArjoWiggins, vil ArjoWiggins produsere Mohawks mest populære papir, Superfine, i England. Planen er å introdusere papiret for et bredt europeisk publikum på DSCOOP i Dublin.

xerox_products_220x159.jpg

Xerox®  papir og materiale for digitaltrykk

For deg som har digitale printmaskiner eller andre tørrtonerbaserte maskiner.

 

Xerox®-merket papir og materiale for digitaltrykk er spesielt tatt frem til dine maskiner, og har gjennomgått omfattende tester av Xerox® Media and Technology Center. Det gir garanti for beste trykkvalitet, kjørbarhet og produktivitet i din digitale maskin. Hele sortimentet garanterer  høyeste kvalitet.

 

Xerox® anbefalte medieliste (RML's):

Klikk her for å se hele listen av garantert papir og materiale for digitaltrykk i Xerox® maskiner.

 

 

 

Logo_D2B_181x136.jpg

d2b  Digital to Business

Vi har et meget omfattende sortiment av papir og spesialmateriale for digital produksjon. Disse har vi samlet i fem ulike prøvebøker for: HP Indigo, Kodak Nexpress, Konica Minolta, Ricoh samt øvrige Tørrtonermaskiner. Les mer

 

 

ProductPush_Tapes_119x89.png

Emballasjeprodukter for trykkerier

Antalis tilbyr deg et bredt sortiment av emballasjeprodukter som sikrer deg at dine trykksaker holder seg fine under lagring og transport. Alt fra esker og tape til strekkfilm og maskiner – Antalis er din partner, ikke kun for finpapir, men også for emballasje. Just ask Antalis.


Produkter: Esker, tape, strekkfilm, strammebånd, manuelt strammeverktøy

Prøver 

Just ask Antalis. Vår prøve & dummy service gir deg et raskt og fleksibelt svar på alle dine behov for prøver og dummies, med et sortiment på tusenvis av produkter.

Selector_SAMPLE_166x106-1.jpg Prøver

Tekniske Data

Uansett hva du ser etter for å få beste resultatet på ditt trykte papir, eller om du kun ønsker å få vite mer om våre produkter, så finner du det her.

ProductPush_InformationTechnique_166x106.png

Vårt online infosenter gir deg diverse informasjon og mulighet til å laste ned råd om trykking og ferdiggjøring. Vår online produktkatalog viser deg all nødvendig informasjon om våre produkter, fra tekniske data til sertifikater og råd om trykking.

Les mer

Miljø 

Miljøet er av økende betydning for oss alle. Vi har et felles ansvar til å være mer flinke til å bruke naturressursene.

ProductPush_Environment_166x106.png

Finn ut mer om Antalis forpliktelse til miljøets bærekraftighet – sertifikater, innkjøpsprinsipper etc. – samt vårt grønne produktsortiment og tjenestene vi kan tilby for å hjelpe deg med å utvikle din forretning på en bærekraftig måte.

Les mer

 Kreativt papir, en overraskende verden av farger, teksturer og effekter....

Kreativt papir har stor innvirkning på å sette spor etter seg.

New_Creative-papers_603x78.png

Kreativt papir har en effektfull virkning i form av innbydelser og julekort og er en veltenkt, elegant ressurs for å feire spesielle begivenheter med dine kontakter. Teksturert, metallisk, gjennomsiktig, taktilt… valget er uten grenser, og i tillegg til innbydelser og annet personlig brevpapir kan kreativt papir brukes til å utvikle forretningene gjennom nyhetsbrev, brosjyrer, begivenhetsmaterialer osv.
Vår serie med kreativt papir vil gi din kommunikasjon større effekt slik at den skiller seg ut fra mengden.
Vi ser frem til å samarbeide med deg på vårt neste kreative prosjekt.

Coala_Giraffe_75x323.png

Våre  løsninger innen Dekor & Display

Enten dine kunder lanserer et nytt produkt, markedsfører et arrangement, utvikler sin merkevare eller gjør om sin POS kommunikasjon, så har vi all materiell til effektivt å lage disse bildene.

Antalis kan tilby et bredt sortiment av materiell til storformat digitaltrykk, fra selvklebende til storformat trykk av ark og rull, inkludert oppskummet PVC, valset PVC, vindusdekor og tekstiler.
Vi distribuerer alle de ledende merkevarer og har utviklet vårt eget sortiment, Coala, for å møte dine applikasjonsbehov og føre deg til neste nivå.
Vi har konverteringsfasiliteter til dine ikke standard behov og et team av eksperter for å hjelpe deg i å velge den riktige løsningen til din applikasjon.
Vi kan tilby deg alle løsninger inkludert blekk, media og displaysystemer.
Vi er konstant innovative og introduserer nye produkter på store profesjonelle messer rundt om i Europa, som i Fespa i Barcelona eller Fespa i London i 2013.
Trenger du løsninger innen Dekor & Display? Just ask Antalis.

Legg inn artikkel nummer

Kataloger  

visuel

Se alle våre produkter vi kan tilby.