Designer_ProfilePage_185x114.jpg

Jeg er en designer

Takket være vårt brede utvalg av kreative papirkvaliteter har vi et papir som oppfyller alle dine designbehov.
Vårt erfarne team kan bistå med tekniske råd og miljøsertifiseringer.

Creative Power

 
  Creative-power-509x174.gif  
 

Å VELGE PAPIR ER ET KREATIVT VALG!

Antalis har laget konseptet Creative Powers der vi har samlet det bredeste tilbudet av premiumpapir som finnes på markedet i dag. Her finnes en mengde farger, overflater, strukturer og effekter.

Les mer

Olin alt du trenger

olin_push_119x89.jpg

Olin er en komplett serie premium-offsetpapirer som er tilgjengelige i mange fargetoner, forskjellige vekter og overflater for å forbedre dine design.

Les mer

Keaykolour 

Keaykolour_119x89.png

Med holdningen konstant innovasjon har merket blitt fornyet og gir inspirasjon gjennom sitt miljøengasjement og sin imponerende estetikk.

Les mer

Arjowiggins digitalt

 
  DigitaArjowiggins_119x89.jpg  
 

Nye formater, farger og strukturer til alle dine digitale applikasjoner

Les mer

Curious Matter

curious-matter-push-119x89.jpg

Åpne sinnet, se med dine øyne og kjenn med dine hender. Med vår nye Curious Matter, får du en helt ny opplevelse av papir.

Les mer

 Kreativt papir, en overraskende verden av farger, teksturer og effekter....

Kreativt papir har stor innvirkning på å sette spor etter seg.

New_Creative-papers_603x78.png

Kreativt papir har en effektfull virkning i form av innbydelser og julekort og er en veltenkt, elegant ressurs for å feire spesielle begivenheter med dine kontakter. Teksturert, metallisk, gjennomsiktig, taktilt… valget er uten grenser, og i tillegg til innbydelser og annet personlig brevpapir kan kreativt papir brukes til å utvikle forretningene gjennom nyhetsbrev, brosjyrer, begivenhetsmaterialer osv.
Vår serie med kreativt papir vil gi din kommunikasjon større effekt slik at den skiller seg ut fra mengden.
Vi ser frem til å samarbeide med deg på vårt neste kreative prosjekt.

Papirkonsulenter 

Ser du etter nye løsninger, tekniske råd, prøver, trykkede løsninger… Ta kontakt med våre papirkonsulenter!

Å velge riktig produkt allerede i starten av et prosjekt, sparer deg for både masse tid og penger. Våre papirkonsulenter anbefaler deg riktig papir til spesifikke trykksaker, gir gode råd med tanke på både miljø og tekniske spesifikasjoner og er i tillegg oppdaterte på de siste innovative løsningene i markedet.

De har utvidet kunnskap rundt papirkvaliteter og papirindustrien. De er her for å hjelpe deg når du trenger det.

Vi tilbyr også opplæring internt i din bedrift eller for dine kunder, for å få en bedre innsikt i industrien, men også for opplæring av studenter på kunstskoler og innen grafiske fag. Dere kan komme til oss, eller så kommer vi også gjerne ut til dere på workshop, opplæring og kursing på papir og miljø.

CREATIVE POWER KAMPANJE

 
  12_cards_creative_campaign.jpg  
 

I løpet av de siste 12 måneder har Antalis vist  12 ulike designkort hvor 12 ulike kunstnere har vist frem sitt talent på 12 ulike papirkvaliteter. 12 kreative tilnærmelser som viser at det å velge papir er en kreativ prosess: det er ikke en del av produksjonsprosessen, men kan øke effeltiviteten til en idé, et buskap eller et konsept fra første øyekast eller berøring. Disse designkortene har presentert noen av våre fantastiske kreative papirkvaliteter: Curious Collection, Rives, Conqueror og ulike teknikker som preging, laserskjæring, serigrafi, UV lakkering og mye mere. 


Denne kampanjen er en del av Creative Power initiativet som ikke kun tilbyr det det største papirsortimentet på markedet, men også en rekker tjenester til dine behov: rådgivning, kurs, prøver, fargekart og fremfor alt, ekspertisen til vår papirkonsulent. Så hva venter du på? For å sikre at vi fortsatt kan møte dine behov, håper vi du kan fylle ut dette skjemaet. Vi gleder oss til å vise deg våre nye kreative verktøy!

Antalis Cube

 
  cube-119x90.jpg  
 

Du kan samle informasjon fra Antalis på en morsom måte! Lek med 38 bilder og et stort antall mulige kombinasjoner å bygge sammen the Cube på. Her kan du samle prøvevifter, brosjyrer og prøvebøker fra Antalis. Det fleksible systemet består av 7 esker i varierende størrelser, og du kan montere dette sammen på ulike måter som passer deg, ditt kontor og din kreativitet på best mulig måte.

Kontakt oss om du ønsker en egen Antalis Cube.

Her kan du se en video hvordan du kan sette sammen kuben.

Kreativitet  er fantastisk!

 
  logo_FB_98x92.jpg  
 

Er du på Facebook? Bli medlem på siden «Antalis Designers», som er en internasjonal side for kreative mennesker rundt om i verden!

Antalis Designers er en medlemsside skapt av Antalis med fokus på kreativitet. Vi har skapt denne profilen for å knytte designere, artister, illustratører og andre innen kreativ bransje som jobber med papir og trykksaker, lettvektsplater og annet materiell.
Antalis er den største grossisten i Europa på distribuering av finpapir, storformat, bannere, folie til skilt og bildekor og annet materiell. Vi tilbyr et fullt sortiment og en god service.

Siden vi er genuint opptatt av kreativt arbeid og design, ønsker vi å kunne dele nyheter på sidene våre både fra oss og også designere/byråer, som har en jobb de har gjort og vil dele med andre i bransjen. Dette er en god måte å kommunisere idéer og jobber ut til kolleger i resten av verden.
 

Les mer

d2b  Digital to Business

 
  Logo_D2B_140x89.jpg  
 

Digital trykk har revolusjonert den grafiske bransjen. Derfor har vi i Antalis startet d2b "Digital to Business" for å samle kunnskap om utviklingen og for å finne forretningsmuligheter og øke lønnsomheten til våre kunder. Du finner mangfoldet i vårt digitale sortiment: bestrøket, ubestrøket, designpapir og spesialiteter. Alle er spesielt tilpasset til digitale maskiner.

Les mer

Print Power

logo-Print-Power_131x67.png

Print Power er en pan europeisk organisasjon som skal fremme papirbasert informasjon og reklame som effektiv og bærekraftig kommunikasjonskanal.

Organisasjonen har deltagere som representerer hele verdikjeden til trykte medier - produsenter, formgivere, innholdsprodusenter, underleverandører og distributører. Dette gir Print Power en unik ekspertise og erfaring på trykksaker.

Les mer
Legg inn artikkel nummer

Antalis  på Facebook

Kataloger  

visuel

Se alle våre produkter vi kan tilby.