Bruksområde emballasje

Rustbeskyttelse 

rustbeskyttelse_760x177.png

 

VCI: Emballasje som motvirker rust

Det finnes flere metoder for å beskytte dine produkter mot rust under oppbevaring og transport. Her i e-handelen finner du en rekke emballasje som er fremstilt etter den mest effektive metoden – VCI (Volatile Corrosion Inhibitors). VCI-stoffer danner en fuktavvisende beskyttende barriere slik at det ikke skjer en reaksjon mellom metall og fukt. Rust kan gjøre stor skade på metallkomponenter, men ved å bruke VCI, som er en spesiell form for rustbeskyttende emballasje, kan du forhindre rustdannelse.

Finn VCI emballasje som passer til ditt behov

VCI-emballasje finnes i mange varianter. I sortimentet finner du derfor både poser, folie, kraftpapir og film – alle med fukt- og rustbeskyttende effekt. Det beste valget av produkt avhenger av ditt behov: Kraftpapir gir en pålitelig rustbeskyttelse til blant annet stål, jern og støpejern, mens folie laminert med aluminium er utviklet til å beskytte mot rust og klimaendringer under sjøtransport og forsendelse til tropisk klima.

Har du bruk for produktveiledning til VCI?

Spør våre emballasjeeksperter om råd, når du skal velge. Kundeservice veileder deg gjerne om egenskaper og bruksmuligheter for rustbeskyttende VCI produkter. Kontakt oss på 23 14 35 50 eller post@antalis.com

Gå til produkter