Bruksområde emballasje

Produktbeskyttelse 

7 - produktbeskyttelse_760x176.jpg

 

Få dine produkter sikkert frem

Sårbare produkter har bruk for produktbeskyttelse for å beskytte dem mot slag, risting, støt og vibrasjoner under transporten. I e-handelen finner du et stort utvalg av beskyttelse og støtdemping, alle med forskjellige bruksmuligheter og fordeler.

Produktbeskyttelse til mindre pakkebehov

I e-handelen finner du alt fra boblefolie, beskyttelsesnett, kantbeskyttere og bølgepapp til integrerbare systemer som FillAir luftputesystemer og PadPak papirsystemer.
Til mindre standardbehov er løst stjernefyll eller boblefolie et godt valg, da de gir raskt kassefyll. Den lave vekten betyr samtidig at du kan spare på dine forsendelseskostnader.

Bølgepapp i ruller og ark fungerer også godt som allround produktbeskyttelse, da det både kan brukes til utfylling av emballasje, innpakking av produkter og til mellomleggsark. Bølgepapp i ruller og ark er brukervennlig, rimelig og miljøvennlig.

Produktbeskyttelse til større pakkebehov

Til større pakkebehov og halv- eller fullautomatiske operasjoner, vil FillAir luftputesystemer eller PadPak papirsystemer være et godt valg. Systemene kan integreres i din eksisterende løsning, og gir samtidig perfekt beskyttelse mot støt, risting og slag. I tillegg til å være enkle og raske å bruke, har begge systemer lave vedlikeholdskostnader.

Gå til produkter