Bruksområde emballasje

Postemballasje 

Postemballage_760x175.jpg

 

Stort utvalg og rask levering av postemballasje

Det ideelle sortiment til ditt postrom eller ditt pakkebord kan du finne her. Uansett om du leter etter forsendelsesposer, postesker eller etiketter kan du finne alt i e-handelen. Produktene er enkle og raske å bruke og gir samtidig optimal beskyttelse av dine produkter, hele veien fra forsendelse til mottagelse.

Bruk din emballasje til å brande din virksomhet

Arbeider du med e-handel vet du selvfølgelig at kombinasjonen produktutvalg, pris og rask og problemfri levering gir glade og fornøyde kunder - og her spiller emballasjen en stor rolle.  Derfor tilbyr vi naturligvis også at du kan få nesten alle former for postforsendelsesemballasjer med logotrykk. Få overblikk over de forskjellige mulighetene for emballasje med trykk her.

Få spesialutviklet din egen postemballasje

Din postemballasje er en viktig kommunikasjonskanal ut mot dine kunder, og sender informasjon om dine produkter og din virksomhet. Derfor er emballasjen også et opplagt sted hvor du kan brande din virksomhet, og dette kan du blant annet gjøre ved å overraske din kunder med en unik emballasje. Våre emballasjedesignere på Designsenter er klar til at hjelpe deg med å designe og konstruere akkurat den emballasjeløsningen som skiller din virksomhet ut fra de andre.

Gå til produkter