Bruksområde emballasje

Poser og sekker

Poser_760x177.jpg

Poser og sekker til din virksomhet

I vårt store utvalg av poser og sekker finner du både papirsekker, plastsekker, PE-poser, lynlåsposer og mye mer. Poser og sekker finnes i mange størrelser og kvaliteter og brukes til oppbevaring og beskyttelse av dine produkter – eller som søppelsekk som du kan få i både brunt gjenbrukspapir og i tradisjonelle sorte søppelsekker. Du velger selvsagt selv hvilken type poselukking det skal være, med teip, snor eller noe helt annet.

Markedsfør din merkevare på poser og sekker

Poser og sekker kan som de fleste andre emballasjeprodukter, fås både med og uten profiltrykk og logo. Trykk på poser er en effektiv og praktisk mulighet for markedsføring, og gjennom oss kan du få levert dine helt egne plastposer med logo, slagord eller eventuelle tilbud påtrykt i høy kvalitet.

Finn plastposer til industri, logistikk eller frakt hos Antalis

Mange av de posene vi leverer til våre kunder, brukes til forskjellige formål i produksjonen, logistikken og til frakt av produkter. Derfor finner du poser og sekker til mange ulike formål, blant annet poser godkjent for direkte matvarekontakt, til avfallssortering, til oppbevaring og frakt av elektronikk, IT utstyr og mindre komponenter og ESD-poser som beskytter dine produkter mot statisk elektrisitet.

Poser og sekker med trykk

Vi er klare til å hjelpe og kan gi deg råd gjennom hele designprosessen slik at ditt budskap kommer frem på den måten du ønsker. Se alle muligheter for å få utviklet din egen emballasje med trykk her.

Gå til produkter