Bruksområde emballasje

Papir og kartong

Print papir_760x173.jpg

 

Beskytt dine produkter med papir og kartong

Papir og kartong til emballering fås i mange varianter, og avhengig av ditt pakkebehov, kan du finne både beskyttende og flotte innpakningsprodukter som silkepapir og makulatur, eller pallemellomleggsark og Anti-skli papir til stabilisering av dine paller.

Unngå skadede varer

Spesielt stabilisering er viktig når det handler om palletering og godssikring. I tillegg til reklamasjoner og utilfredshet hos kundene, vil feil godssikring også medføre risiko for skader, ødelagte varer og overtredelse av viktige regler og lover.

Derfor anbefaler vi at du bruker pallemellomleggsark eller Anti-skli papir, når du pakker dine paller. Arkene stabiliserer dine paller ved pakking og transport, og sikrer at ditt gods blir på pallen. Du kan også bruke arkene som underlag mellom paller og varer for å beskytte mot fukt.

Gi dine kunder en god opplevelse ved utpakking

Leter du etter emballasje til innpakning av f.eks. klær, smykker eller sko, finner du silkepapir i vår e-handel. Silkepapir er optimalt til detaljhandelen, da det i tillegg til en beskyttende effekt, også gir dine produkter et eksklusivt utseende.

Gå til produkter