Bruksområde emballasje

Maskiner og verktøy

13 - maskiner og værktøj_760x177.jpg

 

Maskiner og verktøy til stropping

Leter du etter maskiner og verktøy til forsegling, pallefiksering og bundtning av dine produkter? Her finner du et stort utvalg av maskiner og stropping av både større og mindre pakkebehov. Leter du etter strekkfilmmaskiner, pakkebordssystemer eller tapedispensere til pakketape, finner du det her i e-handelen. 

Masterline pakkemaskiner – driftssikre, allround pakkemaskiner 

Vår egen serie av pakkemaskiner og forbruksartikler, Masterline, kjennetegnes av høy kvalitet. Alle maskiner i serien er prisvennlige, profesjonelle, enkle å installere og å bruke. I serien finner du også et bredt utvalg av tape, strekkfilm, strappebånd og andre forbruksvarer.

Unngå overforbruk – få besøk av en spesialist, før du velger!

Du oppnår bedre utnyttelse av din tid og dine ressurser ved å bruke riktige maskiner, verktøy og utstyr. Det er flere faktorer som spiller inn når det gjelder det å velge riktige maskiner og verktøy til din virksomhet. Derfor kan du alltid booke en produktspesialist som kan hjelpe deg med å avdekke ditt behov og sørge for at du får den rette kombinasjon av maskiner og forbruksvarer.

Spar tid, emballasje – og få en forbedret ergonomi

I sortimentet finner du også et stort utvalg av pakkebord og stoler. Ved å innrette din pakkestasjon med ergonomiske underlag og stoler, reduserer du risikoen for arbeidsskader, og du er samtidig sikker på at du har dine emballasjeprodukter like ved når du skal bruke dem.

Gå til produkter