Bruksområde emballasje

Kontorpapir 

17 - officepapir_760x178.jpg

 

Skriv ut og kopier med flott resultat – hver gang

Til hverdagens print- og kopioppgaver, er økonomi og driftssikkerhet de viktigste faktorene. Det kontorpapiret, du velger skal gøre de daglige utskrivnings- og kopieringsoppgavene helt problemfrie. Derfor har vi et papirsortiment som er økonomisk og passer til ditt utstyr.

Papirkvaliteter til alle kontorets dokumenter

Hos oss får du papirkvaliteter du kan bruke til alle kontorets skrivere med godt resultat hver gang. I sortimentet finner du papir, som er velegnet til både interne og eksterne dokumenter. Du finner blant annet brevpapir, kopipapir, farget papir og kartong, konvolutter og foldere i et utall av kvaliteter og varianter. 

La ditt valg av papir skille deg ut

Ditt valg av papir og konvolutter er viktig, spesielt hvis du skal ha eksterne dokumenter eller utsendelser. Bruk papiret til å kommunisere din holdning til miljø og CSR, gled dine kunder med en uventet og kreativ papirløsning eller imponer med materialer i imponerende fargekvaliteter. Til hvert av disse formålene har vi fargerike, grønne eller eksklusive papirkvaliteter og konvolutter som signaliserer riktig budskap.

Har du bruk for papirrådgivning

Kundeservice er klar til å hjelpe deg på 23 14 35 50 eller post@antalis.com. Antalis er Europas førende leverandør av finpapir og kontorpapir, så hos oss er du sikker på å få kvalifisert veiledning og rådgivning om ditt papirvalg. 

Gå til produkter