Bruksområde emballasje

Emballasjebånd og -utstyr

emballagebånd og udstyr_760x177.jpg

 

Emballasjebånd og –utstyr i stort utvalg

Emballasjebånd brukes til å bunte og forsegle dine varer, så du får bedre godssikring. Emballasjebånd fungerer også som tyverisikring. Her finner du et bredt sortiment av produkter innen emballasjebånd, stifter og diverse strappeverktøy til industrielt bruk.

La strappingen bli lettere med emballasjebånd og –utstyr

Enten du har bruk for strappebånd, PP-bånd, PET-bånd eller andre former for emballasjebånd har vi et bredt utvalg og produktspesialister som kan veilede deg til en optimal emballasjeløsning. Leter du etter strappeverktøy og båndvogn som vil lette forseglingen i din produksjon? Våre spesialister sitter klare til å hjelpe deg med å treffe det riktige valget.

Veiledning til å velge riktig emballasjebånd og -utstyr

Ditt behov for emballasjebånd avhenger av om du hovedsaklig har bruk for forsegling av lette kolli, tungt gods eller spesialvarer. Transporterer du lette varer, kan tekstilbånd eller polyesterbånd være tilstrekkelig, men for vanskelige produkter kan det være nødvendig å bruke stålbånd.
Kundeservice veileder deg gjerne om egenskaper og bruksmuligheter for de enkelte båndtyper og strappeverktøy. Kontakt oss på 23 14 35 50 eller post@antalis.com

Gå til produkter