Bruksområde dekor & display

Window-Grip-ultra-clear_Neshen_259x194.jpg

Egenskaper til ulike vindusdekorfilm

Antalis fører et bredt utvalg av vindusdekorfilm som dekker de fleste behov. Under gir vi deg en rask oversikt over egenskapene til våre filmer. Dersom du trenger mer informasjon kontakter du bare din salgskontakt i Antalis, eller vårt kundesenter på post@antalis.com eller telefon 23 14 35 00.

 •  

  Coala Cling film: Statisk folie egnet for merking av data og tv skjermer. Brukes også på vinduer men sitter der relativt dårlig. Finnes i hvit og transparent. For Solvent og UV.

  Coala Clear Tac: Uten lim men har i stedet silikonbakside som suger seg fast til vindu. Sitter på grunn av dette bedre enn vanlig, statisk folie, men er allikevel enkel å fjerne og flytte på uten limrester. Finnes i hvit og transparent For Solvent, UV og Latex. Se produkter.

  Coala Re-Stick: Kvalitet med Post-it-lignende lim som er enkel å montere på vinduer og vegg. Populær film til bruk i butikker på vegg, disker etc. Dekoren kan enkelt fjernes eller flyttes på og etterlater ingen limrester. Finnes i hvit matt 150 my og Hvit matt/blank 75 my. Tips: Den tykkere filmen på 150 my er lettere å montere. Ofte skal butikkpersonell uten erfaring, montere og sette opp reklame selv og da er tykkelse og stivhet en fordel. For Solvent, UV og Latex. Se produkter.

  Coala Easy Stick / Neshen Easy Dot: Små limpunkter med en luft i mellom gjør denne kvaliteten så enkel å legge at det umulig å få luftbobler! Har en sterkere kleber enn filmene som er nevnt over, og er egnet til vindu og vegg. Kan brukes utendørs over kortere perioder. Finnes i hvit blank, matt og frosted. For Solvent, UV og Latex.

  Avery SF 100 Ultra Clear: Glassklar polyestervinyl med avtagbart lim. Beregnet til vindusdekor som skal sitte over lengre perioder. Finnes foreløpig kun til UV, men solvent-versjon er forestående. Se produkter.

  Frosted, Dusted og Etched: Også kjent som frostet, sandblåst o.l. Her fører vi et bredt utvalg av ulike kvaliteter fra Avery, Coala og Neschen, hvor både lim, tykkelse og farger varierer. Kontakt din salgskontakt, så hjelper vi deg med å finne filmen som passer ditt bruk best. Disse filmene er printbare, men for å få et best mulig resultat hvor man tydelig ser lyse farger som f.eks. mint og lys rosa anbefales det å printe på dusted. Denne er noe lysere og fargene fremstår som like sett fra begge sider. Disse finnes med forskjellige lim typer. Mrk. at flere av våre filmer av denne typen har luftkanaler i limet slik att de er enkle å montere uten vann. For folier uten luftkanaler anbefaler vi å legge med vann. For Solvent, UV og Latex. Se produkter.

  Coala One Way Vision. Perforert vindusfilm. Brukes til reklame på bilvinduer og bygg. Enkel å montere. Monteres på utsiden av vindu. 50/50 luft/print. Hvit front og sort bakside gjør det mulig å se ut, mens innsyn begrenses. For Solvent, UV og Latex. Se produkter.

  Printvinyl: For jobber som skal sitte lenger, og som krever print, anbefaler vi ordinær, hvit printvinyl, som Avery MPI 3004 HOP EA og Avery MPI 3024 HOP EA. Disse kvalitetene har avtagbart lim og luftkanaler for enkel montering. For jobber som krever ekstra lang holdbarhert bør man bruke en polymerisk vinyl. For Solvent, UV og Latex. Se produkter.

  Farget skjærefolie: Avery 500 matt. Avtagbar – kontakt din salgskontakt for mer informasjon om vårt brede utvalg. Se produkter.

  Paint Protection og Solfilm: Vi fører SunTek-folie for paint protection og solfilm. Produktene kjennetegnes med enkel montering, lang levetid og overlegen kvalitet. SunTek tilbyr et komplett sortiment av folier for vindus- og lakkbeskyttelse. Les mer om SunTeks produkter her.