Bruksområde Dekor & Display

roll-up_226x308.jpg

ROLL-UP 

En utstilling er ikke komplett uten bruk av ROLL-UP!
ROLL-UP er en av de mest kjente og brukte informasjonsbærere som finnes. Den har en meget fleksibel form og er et av de mest populære verktøy for å tiltrekke oppmerksomhet. En ROLL-UP er et produkt som skal reklamere og fange kjøpers oppmerksomhet. Den kan være relativt rimelig og kan gi store resultater. ROLL-UP display kan brukes både til korttidsreklame og over lengre tid. En stor fordel med ROLL-UP er at den passer inn på messen og ikke tar for stor plass, dessuten kan du enkelt bære den med deg og sette den opp på «null tid».

HUSKELISTE: 

  •  Når du velger medie til din Roll-Up må du passe på at mediet er flatt; det er viktig at trykt medie ikke krøller ved varmepåvirkning og fremstår totalt flatt.
  • Ingen skrukker:  du vil gjerne ha en ryddig og sterk kommunikasjon, og ikke gamble med produktkvalitet for å unngå skrukker og buede flater.
  • Gjennomskinn:  din kommunikasjon skal være ryddig og du vil unngå gjennomskinn i produktet.
  • Bildekvalitet:  pass på å velge et kvalitetsprodukt, med en perfekt overflate for å oppnå best mulig resultat. Samt bruke materialer tilpasset din print-teknologi.
  • Skrapemotstand:  velg et ripesikkert produkt, du kan laminere bildet dersom du ønsker å øke skrape mostanden eller gi produktet en spesiell overflate.

Anbefalte produkter

> Coala Roll-Up PET
> Coala Display Textile
> Coala Roll-Up PP
> Coala Roll-Up Textile
> Coala Roll-Up Banner

Les mer