Bruksområde Dekor & Display

roll-up_226x308.jpg

ROLL-UP 

En utstilling er ikke komplett uten bruk av ROLL-UP!
ROLL-UP er en av de mest kjente og brukte informasjonsbærere som finnes. Den har en meget fleksibel form og er et av de mest populære verktøy for å tiltrekke oppmerksomhet. En ROLL-UP er et produkt som skal reklamere og fange kjøpers oppmerksomhet. Den kan være relativt rimelig og kan gi store resultater. ROLL-UP display kan brukes både til korttidsreklame og over lengre tid. En stor fordel med ROLL-UP er at den passer inn på messen og ikke tar for stor plass. Dessuten kan du enkelt bære den med deg og sette den opp på «null tid».

Vi har det du trenger hvis du skal produsere roll-up, alt fra kassetter til div. medie for vannbasert, UV, latex og eco sol blekk. Vi har kvaliteter av PP eller pet film. Mulighetene er mange med tekstiler kanvas eller vevet polyester, bestrøket med pvc overflate.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon, tlf: 23 14 35 50, post@antalis.com.

 

HUSKELISTE: 

  •  Når du velger medie til din Roll-Up må du passe på at mediet er flatt; det er viktig at trykt medie ikke krøller ved varmepåvirkning og fremstår totalt flatt.
  • Ingen skrukker:  du vil gjerne ha en ryddig og sterk kommunikasjon, og ikke gamble med produktkvalitet for å unngå skrukker og buede flater.
  • Gjennomskinn:  din kommunikasjon skal være ryddig og du vil unngå gjennomskinn i produktet.
  • Bildekvalitet:  pass på å velge et kvalitetsprodukt, med en perfekt overflate for å oppnå best mulig resultat. Samt bruke materialer tilpasset din print-teknologi.
  • Skrapemotstand:  velg et ripesikkert produkt, du kan laminere bildet dersom du ønsker å øke skrape mostanden eller gi produktet en spesiell overflate.

Anbefalte produkter

> Coala Roll-Up PET
> Coala Display Textile
> Coala Roll-Up PP
> Coala Roll-Up Textile
> Coala Roll-Up Banner
> Soft Plus
> PP Banner

Les mer