Bruksområde dekor & display

Floor_graphics_259x194.jpg

GULVREKLAME 

Gulvreklame er en glimrende måte å fange kundenes oppmerksomhet på. Det er en metode som skiller seg vesentlig fra butikkens vanlige reklamekanaler. Det kan også være smart å bruke gulvreklame, også i et messe miljø. Gulvreklamen kan virkelig være med på å danne grunnlaget for messens visuelle uttrykk og avgrense en messestand fra øvrige områder.
Gulvreklame kan brukes til å styre trafikk, tiltrekke oppmerksomhet til et spesielt område eller produkt, samt bredde og øke din kommunikasjon.
Gulvreklame er meget slitesterkt og sklisikkert, kan brukes både utendørs og innendørs.
 

Huskeliste 

  •  Tenk nøye gjennom hvordan din messestand skal bygges opp, da dette vil påvirkes av dine materialvalg.
  •  Utendørs bør du ta hensyn til hvordan materialene reagerer med hensyn til direkte sollys, regn eller andre eksterne påvirkninger. Det finnes spesielle produkter til utendørs gulvreklame med kort holdbarhet, og du kan kanskje vurdere å starte kommunikasjonen allerede i parkeringshuset ved messen.
  •  Underlaget som gulvreklame skal monteres på, trenger også ny vurdering: bruk forskjellige produkter dersom du skal montere på keramiske fliser, asfalt eller tepper.
  •  I enkelte sammenhenger finnes spesielle forskrifter som man må ta hensyn til når gulvreklame skal benyttes. Pass på at produktet tilfredsstiller antiskli-forskrifter eller sertifisering i miljøet det skal monteres. For eksempel finnes produkter som er brannklassifiserte, og dermed møter strenge krav til brannsikring i messeområder.
  •  Visuell gjennomslagskraft er meget viktig i en mess stand eller i en plakat, og det finnes en rekke materialer tilgjengelig som hjelper deg å trenge gjennom mylderet av reklamebærere, slike som 3D folie og perforert vindusfilm.

Anbefalte Produkter

> Coala Event Walk
 

Les mer