Antalis jobber aktivt med forebyggende tiltak for å minimere spredning av COVID-19. Driften går som tilnærmet normalt. Vår åpningstid er mandag-fredag kl. 0800 til 1600.

Alle produkter

INTERIØRDEKOR

Coala Interior Film - selvklebende interiørdekorfolie som raskt, enkelt og rimelig gjør det mulig å totalforandre et rom. Stort utvalg av farger, mønstre og farger.

Wood (291 Artikler)

Tre er et naturlig og tidløst materiale som har en funksjon i ethvert interiørprosjekt. Serien er inspiert av kjente (og mindre kjente!) tresorter som alle skaper en følelse av naturlighet og duse.

Produkter / Artikler

Fabric (42 Artikler)

Våre interiørtekstiler gjør rommet lunt, moderne og stilig på samme tid. Velg mellom en rekke overflater og farger for å skape et unikt uttrykk og en følelse av dempet luksus.

Produkter / Artikler

Leather (18 Artikler)

Interiørfolie med læroverflate gir rommet et klassisk og raffinert uttrykk. Gjennomgående duse, dempete overflater som skaper unik stemning.

Produkter / Artikler

Marble (20 Artikler)

Interiørfilm med marmoroverflate gjør det mulig å gjenskape klassisk luksus i en mengde varianter. Et svært anvendelig uttrykk, som fungerer fint alene, men også som detaljer som del av et større dekorprosjekt.

Produkter / Artikler

Metallic (41 Artikler)

Metallisert interiørfilm som muliggjør både det rustikke og det moderne. En svært anvendelig folie som er populær til heldekorasjon, men også flittig brukt til detaljdekor av feks. møbler.

Produkter / Artikler
paperman