PRINT 

Print 138x119.jpg

Riktig papirvalg styrker din firmaprofil og ditt varemerket . Vi har papir til alle bruksområder.

Les mer

OFFICE 

Office 138x119.jpg

Kontorpapir som er tilpasset alle utskriftsmedier. Vi har papiret som alltid gir et godt resultat, hver dag!

 

Les mer

Dekor & Display

Storformat 138x119.jpg

Opplev en ny verden av muligheter. Vi hjelper deg med å styrke ditt varemerke.

Les mer

EMBALLASJE 

Packaging 138x119.jpg

Du trenger ikke vite alt om emballasje. Vi har den totale forpakningsløsningen.

Les mer

Siste Nytt

  • 03.05.2016

    Drupa2016: Antalis presenterer innovative materialer for digitale applikasjoner

    Oslo, 3. mai 2016 – Antalis, Europas ledende papirleverandør, skal delta på Drupa, den ledende fagmessen for digitaltrykk som samler alle de større ak...

  • 02.03.2016

    Med det ubestrøkne premiumpapiret Mohawk Superfine Digital med i-Tone®, tilbyr Antalis digitale trykkerier nye forretningsmuligheter

    PRESSEMELDING | Oslo, 4. mars 2016 - Antalis, den ledende europeiske leverandøren av papir, visuell kommunikasjon og emballasjeløsninger, har utvidet ...

Les mer om alle nyheter

Antalis CSR rapport

Vårt engasjement til en bærekraftig utvikling

csr-report_163x113.jpg

Som ledende internasjonal distributør av kommunikasjonsmateriall må vi i Antalis ta hensyn til økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. Gjennom vår CSR-rapport (Corporate Social Responsibility Report) binder vi oss til kontinuerlig å strebe etter å redusere miljøpåvirkningene fra våre produkter og virksomhet, øke velværet til våre medarbeidere og fremme et ansvarsfullt styre av vår virksomhet.

Mer informasjon om Antalis CSR strategi kan du lese her.

Les vår CSR rapport her

Klimakompensasjon 

Klimakompenser dine papirinnkjøp

Klimatkopensasjon_210x109z.jpg

Vi hjelper deg med å velge grønt og med å klimakompensere dine papirinnkjøp. Karbondioksidutslippet fra produksjon og transport for den papirkvalitet du har valgt, kan kompenseres ved hjelp av treplanting i Afrika. Samtidig får du rett til å merke trykksaken med vårt klimasymbol.

Du kan enkelt regne ut karbondioksidutslippet og avgiften for ulike papirkvaliteter ved hjelp av vår klimakalkulator.

Les mer om Klimakompensasjon

Drupa 2016

Antalis presenterer innovative materialer for digitale applikasjoner

Drupa 2016

Antalis vil være tilstede på Drupa (31. mai til 10. juni i Dusseldorf), hvor nøkkelaktører i den digitale trykkverden samles.
Antalis som vil være på standen til partneren Xerox (Hall 8-B), kommer til å presentere et bredt papir- og kartongsortiment til digital bruk. Kunder kan dra fordel av de nåværende og voksende digitale bruksområdene som digitalt fremstilt emballasje, fotoalbum, bøker og kataloger samt markedstjenester. Det er estimert at det globale digitale trykkmarkedet vil vokse fra $141 milliarder i 2014 til $291 milliarder i 2024 (kilde: Pira).

Print Power

logo-Print-Power_131x67.png

 

Antalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

 

Les mer

Bestill den nye prøvboken til Olin!

Olin 180x119.jpg

Olin er et sortiment av ubestrøket premiumpapir fra Arjowiggins. Her finner du bl.a. Olin Rough med ekstra rå overflate, den mere glatte Olin Smooth og Olin Recycled som er fremstilt av returfibre. Papiret kjennetegnes av den fine overflaten og formeringen, de utmerkede trykkresultater og den høye bulken og passer til blant annet brosjyrer, kataloger, kort. Olin-sortimentet er FSC-sertifiseret.

                                          Bestill prøveboken her

CorporateVideo_337x193.gif

VÅR ANTALIS FILM

Se filmen her
GSS_video_337x193.jpg

Green Star System video

Se filmen