Tilbud uke 6

fyndlista-138x119.jpg

Se våre gode tilbud på Xerox universaletikett, selvlåsende esker, Avery printvinyl og Coala selvklebende printprodukter.

Les mer

Colour Impresssions

Colourimpressions-product-push_119x119.jpg

Med sin meget jevne overflate og høye hvithet gir Colour Impressions et førsteklasses uttrykk til dine fargedokumenter.

 

Les mer

The PaperBook

the-paperbook-138x119.jpg

Ny komplett kolleksjon av designpapir.

Les mer

Coala 

Coala_138x119.png

Vi har alt innen storformatsmedia, både for innendørs- og utendørsreklame.

Les mer

VÅRT ANSVAR

"Interessen har utvidet seg fra miljøvennlige produkter til det som betegnes som Corporate Responsibility – firmaansvar"

CountryHome_156x93.jpg

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra våre produkter, men også våre egne og våre leverandørers miljøpåvirkning gjennom systemer som EMAS og ISO 14001. Vi utvider vårt eksisterende sortiment med miljøvennlige og resirkulerte papir til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har Sporbarhetsertifisering for både FSC™ og PEFC.

Les mer

Siste Nytt

  • 22.12.2015

    Åpningstider fra 1. januar

    Fra 1. januar  ønsker vi  å styrke vår bemanning på kundesenteret  i de tider det er størst aktivitet. Vi endrer derfor åpningstidene mandag til torsd...

  • 20.11.2015

    Varsel om prisendringer

    Varsel om prisendringer på bestrøket- og ubestrøket papir, kontorpapir, samt på utvalgte produkter i vårt dekor & display sortiment. Endringene, som v...

Les mer om alle nyheter

Antalis CSR-rapport

 
  csr-report_163x113.jpg  
 

Vårt engasjement til en bærekraftig utvikling.

Som ledende internasjonal distributør av kommunikasjonsmateriall må vi i Antalis ta hensyn til økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. Gjennom vår CSR-rapport (Corporate Social Responsibility Report) binder vi oss til kontinuerlig å strebe etter å redusere miljøpåvirkningene fra våre produkter og virksomhet, øke velværet til våre medarbeidere og fremme et ansvarsfullt styre av vår virksomhet.

Her kan du lese vår CSR-rapport.

Print Power

logo-Print-Power_131x67.pngAntalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

 

Les mer

ICC Profiler

ICC-144x119.jpg

Nye ICC Profilsenter lar kunder velge produsent av trykkmaskiner, modell, blekktype og oppsett til aktuelt substrat for å få den riktige ICC profilen for det beste resultatet hver gang.

ICC Profilsenteret er enkelt å få tilgang til ved kun å registrere seg og sikrer at kunder oppnår optimale trykkresultater og unngår kostbare prøvetrykk og reprint.

Mer enn 1000 profiler er allerede tilgjengelig og flere vil kontinuerlig bli lagt til.

Etter hvert som Antalis sin produktportefølje vokser, vil nye ICC profiler bli lagt til profilsenteret, som f.eks. tilleggsprodukter som tapet og produkter for enkle monteringer.

Les mer