Masterline strappeverktøy

Masterline-480_1 jpg-138x119.jpg

Automatisk strappeverktøy med elektronisk stramming og forsegling.
Mulighet for strapping av ømtålig gods. Brukervennlig, effektiv, fleksibel og prisgunstig.

Les mer

Tilbud i april

Fyndhornan_138x119 (3).png

Gode tilbud på Industritørkepapir fra Tork, Xerox vindusetiketter, Phoenix gummiduker, Coala Photo Satin og Canvas W.

Les mer

Conqueror boken

conq_book_139x119.jpg

Bestill ditt eget eksemplar av Conqueror boken.

Les mer

Coala 

Coala_138x119.png

Vi har alt innen storformatsmedia, både for innendørs- og utendørsreklame.

Les mer

VÅRT ANSVAR

"Interessen har utvidet seg fra miljøvennlige produkter til det som betegnes som Corporate Responsibility – firmaansvar"

CountryHome_156x93.jpg

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra våre produkter, men også våre egne og våre leverandørers miljøpåvirkning gjennom systemer som EMAS og ISO 14001. Vi utvider vårt eksisterende sortiment med miljøvennlige og resirkulerte papir til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har Sporbarhetsertifisering for både FSC™ og PEFC.

Les mer

Siste Nytt

  • 05.03.2015

    Varsel om prisendringer fra 7. april

    Vi har nå fått varsel om prisøkninger fra alle våre leverandører med virkning fra og med mars 2015.   Begrunnelsen for økningen er bl.a. vedvarende hø...

  • 15.12.2014

    Antalis Green Star System

    Antalis lanserer Green Star System for at kunderne enkelt kan finne frem til miljøsertifisert papir. Det innovative, lettforståelige, miljøklassifiser...

Les mer om alle nyheter

BESØK ANTALIS SIN STAND PÅ FESPA 2015 I KØLN FRA 18. FREM TIL 22. MAI
(HALL 6, STAND 75)

FESPA2015-131x131.jpg (Print)
Antalis introduserer 60 nye laminater, tapeter og selvklebende medier. Det er Antalis sitt eget varemerke Coala som, med sitt brede sortiment innen storformatsmedie, møter et voksende marked og etterspørsel etter produkter som er tilpasset ulike underlag i en mengde ulike teksturer og overflater som passer til innredning.

Print Power

logo-Print-Power_131x67.pngAntalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

 

Les mer