Tilbud i september!

fyndlista-138x119.jpg

Gå ikke glipp av våre tilbud på Data Copy kontorpapir, Avery printvinyl og strekkfilm for sikring av paller.

Les mer

Colour Impresssions

Colourimpressions-product-push_119x119.jpg

Med sin meget jevne overflate og høye hvithet gir Colour Impressions et førsteklasses uttrykk til dine fargedokumenter.

 

Les mer

The PaperBook

the-paperbook-138x119.jpg

Ny komplett kolleksjon av designpapir.

Les mer

Coala 

Coala_138x119.png

Vi har alt innen storformatsmedia, både for innendørs- og utendørsreklame.

Les mer

VÅRT ANSVAR

"Interessen har utvidet seg fra miljøvennlige produkter til det som betegnes som Corporate Responsibility – firmaansvar"

CountryHome_156x93.jpg

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra våre produkter, men også våre egne og våre leverandørers miljøpåvirkning gjennom systemer som EMAS og ISO 14001. Vi utvider vårt eksisterende sortiment med miljøvennlige og resirkulerte papir til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har Sporbarhetsertifisering for både FSC™ og PEFC.

Les mer

Siste  Nytt

  • 18.06.2015

    Varsel  om prisendring fra 3. august

    Varsel om prisendringer på bestrøket- og ubestrøket papir, kontorpapir, på utvalgte produkter i vårt emballasjesortiment, samt på enkelte dekor & disp...

  • 16.06.2015

    Antalis  kjøper varemerket Data Copy fra Metsä Board

    PRESSEMELDING   Antalis kjøper varemerket Data Copy fra Metsä Board   16. juni, 2015 – Antalis, Europas ledende papirgrossist, har kjøpt kontorpapirva...

Les mer om alle nyheter

Antalis CSR-rapport

 
  csr-report_163x113.jpg  
 

Vårt engasjement til en bærekraftig utvikling.

Som ledende internasjonal distributør av kommunikasjonsmateriall må vi i Antalis ta hensyn til økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. Gjennom vår CSR-rapport (Corporate Social Responsibility Report) binder vi oss til kontinuerlig å strebe etter å redusere miljøpåvirkningene fra våre produkter og virksomhet, øke velværet til våre medarbeidere og fremme et ansvarsfullt styre av vår virksomhet.

Her kan du lese vår CSR-rapport.

Print Power

logo-Print-Power_131x67.pngAntalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

 

Les mer