Masterline strappeverktøy

visuel

Automatisk strappeverktøy med elektronisk stramming og forsegling.
Mulighet for strapping av ømtålig gods. Brukervennlig, effektiv, fleksibel og prisgunstig.

Les mer

Coala 

visuel

Vi har alt innen storformatsmedia, både til innendørs- og utendørsreklame.

Les mer

Conqueror boken

visuel

Bestill ditt eget eksemplar av Conqueror boken.

Les mer

Colour Impressions

visuel

Med sin meget jevne overflate og høye hvithet, gir Colour Impressions et førsteklasses resultat for fargeprint i alle type maskiner.

Les mer

VÅRT ANSVAR

"Interessen har utvidet seg fra miljøvennlige produkter til det som betegnes som Corporate Responsibility – firmaansvar"

visuel

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra våre produkter, men også våre egne og våre leverandørers miljøpåvirkning gjennom systemer som EMAS og ISO 14001. Vi utvider vårt eksisterende sortiment med miljøvennlige og resirkulerte papir til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har Sporbarhetsertifisering for både FSC™ og PEFC.

Les mer

Siste Nytt

  • 13.11.2014

    Antalis søker emballasjeselger

    Vårt salg av emballasjeprodukter er i vekst, og vi søker dermed en proaktiv selger med en utpreget "hunter" profil som skal bidra til å videreføre vår...

  • 29.08.2014

    Prisendring fra 29. september

    NB! Våre leverandører varsler prisøkninger på bestrøket papir. Dette er økninger Antalis ikke selv kan dekke, så vi ser oss nødt til å varsle våre kun...

Les mer om alle nyheter
visuel

Print  Power

Antalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

Les mer