Masterline strappeverktøy

visuel

Automatisk strappeverktøy med elektronisk stramming og forsegling.
Mulighet for strapping av ømtålig gods. Brukervennlig, effektiv, fleksibel og prisgunstig.

Les mer

Tilbud i februar

visuel

Gode tilbud på engangspaller, Avery MPI printvinyler, Premium NeverTear, Tom & Otto Matt.

Les mer

Conqueror boken

visuel

Bestill ditt eget eksemplar av Conqueror boken.

Les mer

Xerox Create

visuel

Xerox Create profileringsartikler er den ideelle løsningen til f.eks. kundearrangementer, utstillinger, seminarer, interne møter og øvrige markedsaktiviteter.

Les mer

VÅRT ANSVAR

"Interessen har utvidet seg fra miljøvennlige produkter til det som betegnes som Corporate Responsibility – firmaansvar"

visuel

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra våre produkter, men også våre egne og våre leverandørers miljøpåvirkning gjennom systemer som EMAS og ISO 14001. Vi utvider vårt eksisterende sortiment med miljøvennlige og resirkulerte papir til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har Sporbarhetsertifisering for både FSC™ og PEFC.

Les mer

Siste Nytt

  • 13.01.2015

    Prisendringpå utvalgte produkter fra 9. februar

    På utvalgte produkter i vårt Dekor & Display sortiment vil vi ha en prisendring, gjeldende fra 9. februar 2015. Kostnadene på alle importerte varer ha...

  • 15.12.2014

    Antalis Green Star System

    Antalis lanserer Green Star System for at kunderne enkelt kan finne frem til miljøsertifisert papir. Det innovative, lettforståelige, miljøklassifiser...

Les mer om alle nyheter
visuel

Print  Power

Antalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

Les mer