Flytteesker 

visuel

Esker til flytting. Settes opp og låses i seg selv, ingen tape nødvendig. Kan gjenbrukes opptil flere ganger, og er sterke nok til å stables flere i høyden..

Les mer

Colour Impressions

visuel

Med sin meget jevne overflate og høye hvithet gir Colour Impressions et førsteklasses uttrykk til dine fargedokumenter.

Les mer

September tilbud!

visuel

Med ePacker kan du enkelt lage luftputer for å fylle tomrom ved pakking av gods. Nå på tilbud!

Les mer

Lessebo bruk

visuel

Antalis er nå eksklusiv distributør av papir fra Lessebo Bruk!

Les mer

VÅRT ANSVAR

"Interessen har utvidet seg fra miljøvennlige produkter til det som betegnes som Corporate Responsibility – firmaansvar"

visuel

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra våre produkter, men også våre egne og våre leverandørers miljøpåvirkning gjennom systemer som EMAS og ISO 14001. Vi utvider vårt eksisterende sortiment med miljøvennlige og resirkulerte papir til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har Sporbarhetsertifisering for både FSC™ og PEFC.

Les mer

Siste Nytt

  • 28.05.2014

    Antalis søker ny medarbeider

    Til vårt kundesenter søker vi ny medarbeider i 100 % stilling. Arbeidsoppgaver vil blant annet være kundebehandling pr e-post og telefon, herunder ord...

  • 29.08.2014

    Prisendring fra 29. september

    Våre leverandører varsler prisøkninger på bestrøket papir. Dette er økninger Antalis ikke selv kan dekke, så vi ser oss nødt til å varsle våre kunder ...

Les mer om alle nyheter
visuel

Print  Power

Antalis er et aktiv medlem av Print Power, en europeisk organisasjon med ambisjon om å løfte det trykte budskapets rolle i en digital verden. Medlemmene i organisasjonen er fra flere ulike selskaper som representerer hele den grafiske verdikjeden – produksjon, distribusjon, trykk, innhold og leveranse.

Les mer
visuel

Sign  & Print messen

17.-18. september

Antalis kommer til å vise et nytt og spennende sortiment av Coala Display med ulike roll-up system, LED lyskasser for film- og tekstilmedia og rammer til plakater. Dessuten vil vi vise nye farger og kvaliteter fra Avery Dennison og Mactac, samt nye og interessante kvaliteter av Kapa plater.
Antalis kommer også til å snakke om ulike plastkvaliteter i ark som er tilpasset silke- og UV offset-trykk. Velkommen til Antalis stand C:20 så får du vite mer!