image-from-the-document-manager

Nyheter

 

Logo_conqueror_home_301x81-2.png

 

 

 

 

conqueror_greys.jpg

 

>> Tre nye gråtoner for Conqueror Wove og Laid

Med de tre nye gråtonene, er fargepaletten til Conqueror Wove og Laid blitt forfrisket og viser  Conqueror med et sortiment av nøytrale farger, fra hvitt til kremfarger, gråtoner og svart.

Mikset med de eksisterende hvitfargene og off-whitefargene, fornyer de moderne tonene hele fargepaletten og bekrefter Conqueror som sortimentet for subtile, uttrykksfulle trykkprosjekter, samtidig som Conqueror er like moderne som tidløst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conqueror Feather      

Conqueror Feather


En myk og varm moderne grå med underliggende toner av lilla. Pastellgråtonen gjør at den er perfekt til brevark eller annen firmakommunikasjon. Fargen er også blitt nøye definert av en kombinasjon av Diamond White og Calligraphy, i tillegg til at man legger til en myk, nøytral lyshet som bryter gjennom en sterk, klassisk svart og hvit palett.

Conqueror Pencil      

Conqueror Pencil


En meget nøytral, midt-tone grå, både elegant klassisk og skarp. Dens nøytralitet legger til et pust av modernitet til Conqueror High White. Kombinert med Diamond White og Feather, er den en frisk palett for en merkeidentitet.

Conqueror Cartridge          

Conqueror Cartridge


En sterk, mørkere grå som binder sammen gapet mellom Pencil og Calligraphy. Den har en perfekt balanse mellom varm og kald med sine lette jordiske undertoner. Cartridge kan få et utmerket resultat med gull- eller kobberfoliering.


 

 

conqueror-book-458x232.png

Boken om Conqueror

 

“Hvert varemerke har en historie. Det er hvordan du forteller historien som er viktig. Det papiret du velger uttrykker dine verdier og er den del av din identitet. Derfor velger verdens ledende varemerker Conqueror når de skal fortelle sin historie. Det forteller hvem du er.”

Conqueror har hjulpet varemerker med å fortelle deres historie i over 125 år. Papiret har gjennom tidene utviklet seg til å bli et premiumpapir av høyeste kvalitet for alle typer forretningskommunikasjon.

Nå forteller Conqueror sin egen historie i en bok på 180 sider. Boken starter med historien bak Conqueror’s papirproduksjon og forteller videre om tre sterke merkevarer som har brukt Conqueror til sin egen merkevareidentitet.


Et kapittel omhandler ulike etterbehandlingsteknikker, noe som viser mangfoldet for såvel trykk som etterbehandling. Med 60 ulike papir gir boken en mulighet til å utforske sortimentet av ulike nyanser, overflater, strukturer, vannmerker og gramvekter. Boken inneholder også det originalet ‘Conqueror London’ vannmerket som har blitt utformet på nytt i et begrenset opplag.

Boken om Conqueror viser et papirsortiment med en rik arv og lang tradisjon på papirproduksjon som har blitt utviklet til å bli et moderne varemerke for alle typer foretningskommunikasjon.


Bestill ditt kostnadsfrie eksemplar her.

 


 

Conqueror-creative-power-card-210x290.png

>> Det er på tide at markedsførere og
merkevareeire gjenoppdager papirets makt!


Antalis lanserer en kampanje med designkort for å vise arbeidet til 12 internasjonale
kunstnere med 12 ulike papir og trykkteknikker i løpet av 12 måneder.Denne kampanjen er den første milepæl i Antalis Creative Power initiativet med en målgruppe på 15,000 designere, markedsfører og kommunikasjonsrådgivere rundt om i verden. Dette er en målgruppe som ofte dekorerer vegger og pulter med morsomme, spennende eller ukonvensjonelle fotografier, plakater og illustrasjoner som har fanget deres oppmerksomhet eller med kunstnere hvor deres originalitet blir verdsatt. Med denne Designkort kampanjen, inviterer Antalis seg selv på disse veggene, eller rettere sagt 12 illustratører, fotografer, designere... Hver måned i 12 måneder blir designkort sendt ut på ulike designpapir ved å bruke ulike trykkteknikker for tydelig å vise hvordan det riktige papiret kan forbedre arbeidet til hver eneste kunstner.   


Dette designkortet viser arbeidet til Linda Linko, en finsk grafisk designer og illustratør som bor i Helsinki. Linda jobbet tidligere noen år i et byrå før hun ble freelancer. Hennes arbeid er på grensen mellom illustrasjoner og typografi. Hennes bokstaver er håndtegnede, noe som gir dem en unik og et delikat snev av humor. Conqueror Wove Calligraphy 300 g var det opplagte valget for å presentere hennes arbeid. Det er så mykt, gir perfekt trykk, og dybden på det svarte gjør at Lindas hvite bokstaver kommer opp av siden takket være to strøk med dekkhvit i silketrykk. Men, det hvite Conqueror papiret vil fungere like bra med hennes fargerike illustrasjoner!

 


 

Creative_Power_160x119.png