image-from-the-document-manager

Nyheter

 

Avery_Logo_542x128.jpg

 

 

 

 

Avery Dennison Supreme Wrapping Film – 18 nye farger

 

Vi kan nå tilby enda flere farger og effekter i Avery Supreme Wrapping Film-serien som med sitt unike lim, EA RS, gjør monteringen meget enkel og rask, samt har lang holdbarhet. En enkel måte å skape en wow-effekt.

Se filmen og la deg inspirere!

 

Avery Wall Film – MPI 8000

 

En serie selvklebende tapeter som er lett å jobbe med og passer den mest ambisiøse innredningsarkitekten eller den evige søkende butikkdekoratøren. Det finnes flere ulike strukturer å velge blant: glatt, canvas, stucco etc. og med flere ulike limtyper, fra avtagbart til high-tack. Tapene er lystette og har en tilstrekkelig tykkelse for å skjule eventuelle ujevnheter i underlaget.

Disse filmene passer til veggdekor på hoteller, restauranter, butikker, sykehus, skoler eller andre innendørsmiljøer som hjem og kontor og gir et meget godt resultat.

 

Avery swatches.jpg

 

 

Avery mobil App

 

 

I Avery Dennison Graphics Solutions nye mobil app, kan skiltmakere og dekorprodusenter se og sammenligne de ulike tilbud av farger og bestille prøver direkte.

 

Denne app’en tilbyr dekorprodusenter et nytt verktøy slik at et bredt utvalg av

Avery Dennison produkter og sortiment er enkelt tilgjengelig og gjør det lettere å velge riktige farger og materiell til prosjekter.

 

Med flere praktiske og enkle funksjonaliteter i Avery Dennison fargeprøve app, er målet å forbedre prosessen med å velge farger for skiltmakere. Brukere kan bruke den til å søke og finne frem til skiltsortimentet og de nye Supreme Wrapping™ Film fargene, sammenligne farger og bestille prøver.

 

Med hele sortimentet av Avery Dennisons produkter enkelt og lett tilgjengelig via mobil app’en, er kundene sikret at de hele tiden er oppdaterte med de nyeste fargene og alt materiell innen skilt- og dekorproduktene. Blant sortimentene som er inkludert i app’en er Avery Dennison’s 900 Super Cast Film, 800 Premium Cast Film, og 777 Cast Film, i tillegg til 700 Premium Film, 500 Event Film og 4500 Translucent Film, samt Supreme Wrapping Film, Supreme Wrapping Film Extreme Texture og Conform Chrome Series.

 

App’en passer til Android og iOS plattform, og er tilgjengelig i Apple App store og Google Play.

 

 

Avery777.jpg

 

 

 

Avery 777 Cast Film

 

 

Den nye alt-mulig skjærefolien til skilt-/dekorprodusenten.

Bringer fordelene ved støpt folie til medium-life applikasjoner.

 

For å svare på behovene til produktutvikling, har Avery Dennison tatt frem 777 Cast Film. Dette er et kvalitetsprodukt spesifisert til en rekke applikasjoner for skåret foliedekor - til en konkurransedyktig pris.

 

Med ikke mindre enn 1000 standard farger på lager, vil 777 Cast Film bli en skiltmakers naturlige folievalg til alle typer skilting, innendørs og utendørs. Folien kan dessuten monteres over kurvede flater, og er for jobber som krever montert holdbarhet inntil 8 år.

 

777 cast Film er meget lett å skjære gjennom og har glimrende plukkeegenskaper. Serien har permanent akrylbasert klebestoff og et robust bakpapir som gir nøyaktig skjæring. 777 Cast Film er REACh kompatibel. Dette er en ny generasjon produkter som som svarer til kravene fra global lovgivning ansvarlig produksjonsteknologi.

 

Totalt sett har Avery 777 Cast Film alle fordelene til en tynn, ultrafleksibel støpt folie, over til markedet hvor polymerisk valsede folier har dominert: "medium-life" skåret bildekor og skilting, butikk- og kampanjeskilting og utendørs reklame.

 

Egenskaper:

Meget godt formbarhet til nagler og ujevnheter

Konkurransedyktig pris

Opp til 8 års utendørs holdbarhet

Enestående utvalg av farger og utførelser

Glimrende formstabilitet

Enkel å skjære og plukke

Det naturlige valget for de fleste krevende oppgaver

REACH kompatibel - ihht. krav fra global lovgivning.

 

Bruksområder:

Dekor på skapbiler

Dekor på båt og sportsbiler

Henvisningsskilt

Vindusdekor

 

 

 

 

 

© Avery Dennison Corporation. All rights reserved