Bruksområde Maskinvare

Antalis-Gergersen-rvb_159x119.jpg

HP storformat fra Antalis Gregersen

Antalis AS overtok Gregersen AS i februar 2017. Gregersen AS skiftet samtidig navn til Antalis Gregersen AS, og operer nå som et underselskap av Antalis AS.

Med dette har Antalis overtatt en av Europas ledende forhandlere av HP storformatskrivere. Antalis Gregersen er sertifisert forhandler av HP Latex, en skriverteknologi som på få år har revolusjonert markedet for utendørs print.

Antalis Gregersen har kontor, lager og showrom på Furuset i Oslo, et steinkast fra Antalis' lokaler, og tar mer enn gjerne i mot deg for en uforpliktende demo av HP storformat.

I tillegg til HP Latex (for produksjon av print til inne- og utendørs bruk) tilbyr Antalis Gregersen HP Designjet-serien (for innendørs bruk) samt HP PageWide XL (produksjonsmaskiner for innendørs plakater, kart, tegninger o.l.) og HP Flatbed (UV-plate- og rullskrivere.

Foruten HP tilbyr de også Graphtec skjæreplottere, Rollover monteringsbord samt annen hardware som lamineringsmaskiner, maljeutstyr, skjæreapprat m.m. Mrk. også at Antalis Gregersen har et bredt utvalg av printmaterialer for visuell kommunikasjon.

På sikt vil Antalis Gregersen innlemmes totalt i Antalis-systemet, men de to selskapene jobber allerede nå tett sammen med felles kunder. Ta gjerne kontakt med din kontaktperson i Antalis, eller kontakt Antalis Gregersen direkte på telefon 23 17 52 00, eller via e-post.

HP storformatskrivere

HP Latex L560 64_73x73.jpg

Den nye serien med HP Latex er raskere, enklere og gir enda bedre utskriftskvalitet.

Les mer

Graphtec skjæreplottere

Graphtec FC8600-100E_73x73.jpg

Svært robuste og brukervennlige maskiner, for profesjonelle aktører innen skilt og dekor.

Les mer

Rollover monteringsbord

Rollover Flexi_73x73.jpg

Norskproduserte kvalitetsbord i flere str for applikering av selvklebende materialer.

Les mer